Priser Bøkfjordfyr

Priser på opphold ved Bøkfjord fyr:

Du reiser ikke til Bøkfjord fyr for å sove, du ønsker rett og slett ikke å sove men om det blir nødvendig å sove så har vi oppredde senger i trippel/dobbelt rom. Det er dusj og toalett, og godt utstyrt kjøkken for matlaging.

Du reiser til Bøkfjord fyr for å nyte naturen og utsikten over Varangerfjorden. Og på en godværsnatt skal du sannsynligvis lete lenge for å finne en bedre plass for å oppleve midnattsola. Sannsynligvis er det flere klarværsnetter her en det er på Nordkapp. Du kan gå turer på fjellet, fiske fra land eller dra ut på sjøen med egen båt om du har. Det er også interesante krigsetterlatnskaper fra 2 verdenskrig rett ved fyret. Men først og fremst er du her for å slappe av og kose deg. Og tilbakemeldingene fra de som har vært her er at ett døgn ikke er nok, ta to.

Gruppestørelse 1 døgn 2 døgn 3 døgn
Pris pr. person ved grupper på 4-6 personer Kroner 900,- Kroner 1500,- Kroner 2100,-
Pris pr. person ved grupper på 7-10 personer Kroner 800,- Kroner 1250,- Kroner 1700,-
Pris pr. person ved grupper over 10 personer Kroner 700,- Kroner 1100,- Kroner 1500,-

 

For lengere opphold kan du be om pristilbud.

Da det ikke er vei til fyret må man enten gå eller benytte båt.

Båtransport til og fra fyret ved overnatting koster kr. 1100,- inkl. mva. en vei for inntil 8 personer. Ved flere personer må det kjøres flere turer, da koster tur nr. 2 kr. 800,-

Båttransport uten overnatting koster kr. 1800,- inkl. mva. en vei for inntil 8 personer. Ved behov for mer en 1 tur koster de neste turene kr. 1200,- pr tur.