Turer til fyret

Du har nå anledning til å besøke fyret, og det finnes uttallige alternativer. Her er 4 forslag:

Båttur

Båttur fra Reinøysund til Bøkfjord fyr. Du kan ta turen tur/retur, eller du kan ta båt ut og gå tilbake til Reinøysund. (å gå tar ca. 5 timer)  Det er forholdsvis tøft tereng å gå i.

Pris en vei kr. 500,- pr pers.  Pris t/r kr. 650,- pr. pers. (1 time i land før retur) Om været tillater det vil det bli tid til en liten omvisning på fyret.

Minimum 3 personer pr. tur maksimum 10 personer.  Grupperabatt ved 6 eller flere personer i følge.

Tidspunkt etter avtale.

Overnattingstur med båttransport

Overnattingstur til Bøkfjord fyr, lørdag til søndag

Dato kommer, meld din interesse så kan vi finne dato ilag.

Start med båt fra Reinøysund lørdag kl. 12.00 Retur søndag kl. 14.00 Du må selv stå for alt av mat og drikke som du trenger under oppholdet. Det er dobbel og trippelrom med oppredde senger.

Pris inkl. båttransport t/r og ei natt i dobbel/trippelrom kr 1200,- Brukte rom skal ryddes og vaskes etter bruk. Minimum 4 personer pr. tur.

Overnattingstur fottur

Guidet vandretur til Bøkfjort fyr med overnatting.

Vi starter fra Reinøysund på formiddag kl. 10.00, overnatter på fyret og vi starter tilbake dagen etter ca kl. 12:00 Det tar ca 5 timer å gå en vei i forholdsvis rolig tempo. Gode sko/støvler og vind/vanntette klær er nødvendig. Det er et forholdsvis tøft terreng å gå i. Du står selv for alt av mat og drikke som trengs i forbindelse med turen.

Pris pr. pers. kr. 1000,- Minimum 4 personer.

Overnattingstur med mulighet for fjellrypejakt

September/Oktober  Start tidlig på dagen, de som vil kan jakte seg utover til fyret. Om været tillater det kan man den neste dagen bli kjørt med båt et stykke fra fyret for så å jakte seg tilbake til fyret. Du står selv for alt av mat og drikke som trengs i forbindelse med turen. Det er plass til mange men maksimum 6 jegere. De forskjellige «jaktlagene» jakter i forskjellige rettninger fra fyret.

3 dager, 2 netter. Pris pr. pers. kr. 2400,-  Minimum 4 personer.

Påmelding og spørsmål ordner vi her: Tlf.: 9320 65 86   E-post: [email protected]

For alle alternativene gjelder følgende:Turen kan avlyses på kort varsel dersom Kirkenes opplevelser mener at det ikke er forsvarlig å kjøre/gå pga. vær eller andre omstendigheter.Alle som skal være med på turen må betale for turen før den starter.NB. Bestillingen regnes ikke som fullført før den er betalt.